Zio Ciro

Procida 160 - Fatüzelésű Kemence

A Zio Ciro lakossági fatüzelésű kemencéje ideális kertben vagy teraszon, kültéri vagy beltéri használatra, konyhában vagy kocsmában. Az ügyfél egy könnyen összeszerelhető készletet kap a sütő minden elemével.

Miután elhelyezte a sütőt, a külső részt megfelelően be kell burkolni, amint az az összeszerelési utasításban szerepel, és tetszés szerint díszíteni. A legyártott elemek 100% -ban Olaszországban készülnek, és tanúsítványaink bizonyítják, hogy bármilyen típusú étel elkészítésére alkalmasak.

Kiváló minőségű anyagok, multifunkcionális felhasználás

A Zio Ciro lakossági fatüzelésű kemencéi kiváló minőségű tűzálló anyagból készülnek, amelyek biztosítják az alkatrészek tartósságát és az optimális faanyag -fogyasztást a piacon lévő többi fatüzelésű kemencéhez képest.

A sütő tökéletes a nápolyi pizza elkészítésére de akár kenyeret, sülteket, grillezett halat, grillezett zöldségeket, és süteményeket is készíthetünk vele. A 160 cm belső átmérőjű Procida sütő 8-10 szabványos pizza kapacitással rendelkezik.

Ez a címsor

10% kedvezmény a kávégép listaárából Frissen pörkölt specialty szemes kávé a pörkölőtől, akár 12,5 %-os kedvezménnyel Akár 2 %-os lízingre is elvihető önerő nélkül 100.000 Ft értékű betanítás/oktatás 2 fő részére Havi visszatérítés a kávékra a kedvezményen felül
Vásárlói vélemény videó 6 hónap használat után (angol)
Videó lejátszása

terméktulajdonságok

Komponensek

6db-os alaplemez / 2db kupola elem / 1db küszöb / 6db-os oldalsó burkolat / 1db fém ajtó hőmérővel / 1db tégla stílusú boltív / 1db sztenderd tető

Méretek és súly

Sütő (mm) – 2140 hossz x 1290 szél x 640 mag
Füstcsatorna (ajánlott, mm) – 250mm átmérő
Súly 550 kg

Vásárlás

Felhívjuk figyelmét, hogy kemencéink egyedileg készülnek, és a rendeléstől számított szállítási idő 3-4 hét!

Elfogyott