Zio Ciro

Subito Cotto Mini - Gázüzemű Mobil kemence

A Subito Cotto MINI egy tűzálló gázüzemű pizza sütő, teljesen hordozható és kevesebb, mint 45 kg. A belső átmérője 40 cm, és mindössze 30 perc alatt eléri a 450 ° C -os hőmérsékletet. A MINI ideális pizza sütéséhez (33/34 cm átmérőjű), és a kertben, az erkélyen vagy a teraszon is elhelyezhető.

A sütő tökéletes a nápolyi pizza elkészítésére de akár kenyeret, sülteket, grillezett halat, grillezett zöldségeket, és süteményeket is készíthetünk vele. A 150 cm belső átmérőjű Don Gennaro sütő 10-12 szabványos pizza kapacitással rendelkezik.

Kiváló minőségű anyagok, multifunkcionális felhasználás

A tűzálló kupolának köszönhetően a sütő még kikapcsolt állapotban is tartja a hőt, és sok más étel is elkészíthető, mint a hús, hal, kenyér, zöldség és édesség. A sütőt Olaszországban gyártott gázégővel szállítják, kompatibilis a hagyományos GAS, propán/GPL vagy metánnal.

A Subito Cotto MINI -t egy teljesen manufakturális gyárban készítik Olaszországban, kiváló minőségű anyagokból és kiegészítőkből, amelyeket szintén Itáliában gyártanak le.

Ez a címsor

10% kedvezmény a kávégép listaárából Frissen pörkölt specialty szemes kávé a pörkölőtől, akár 12,5 %-os kedvezménnyel Akár 2 %-os lízingre is elvihető önerő nélkül 100.000 Ft értékű betanítás/oktatás 2 fő részére Havi visszatérítés a kávékra a kedvezményen felül
Subito Cotto Mini
Videó lejátszása

terméktulajdonságok

Komponensek

Sütési alap: 39 cm átmérő
Gázfogyasztás: 0,4 kg/h
Felfűtés: 20 perc

Méretek és súly

Sütő (mm) – 580 hossz x 570 szél x 555 mag (tartó talppal)
Súly 45 kg

Vásárlás

Felhívjuk figyelmét, hogy kemencéink egyedileg készülnek, és a rendeléstől számított szállítási idő 3-4 hét!