minden helyzetre tökéletes megoldást kínálunk

termékeink

3 / 1

Mobil otthoni kemencék

a nápolyi pizza szerelmeseinek

A Zio Ciro hordozható fa és gáztüzelésű kemencéi teljes egészében kiváló minőségű tűzálló betonból készülnek.

Ez az oka annak, hogy a Zio Ciro fatüzelésű kemencék felülmúlják a rozsdamentes acélból készült fatüzelésű kemencéket, mivel a tűzálló anyag nagyobb hőkapacitással rendelkezik, vagyis hosszú ideig tartja a hőmérsékletet, lehetővé téve a sütést. még a tűz kikapcsolása után is.

Használatra kész, összeszerelve, szigetelve és készen érkezik. Könnyű, szállítható és használható kis helyeken, például teraszokon, erkélyeken, kis kertekben, valamint beltéri és kültéri konyhákban vagy egy kocsmában.

Hatékonyan használja a fát/gázt, és néhány perc alatt eléri az optimális sütési hőmérsékletet.

Subito Cotto Mini

A belső átmérője 40 cm, és mindössze 45 kg. Ideális 1 db normál méretű pizza sütéséhez, és a kertben, az erkélyen vagy a teraszon is elhelyezhető.

Subito Cotto 60 - Gáz- és Faüzemű Mobil kemence

A belső átmérője 60 cm, és ideális 2 db normál méretű pizza sütéséhez. Opcionális gázkiegészítővel is rendelhető.

Subito Cotto 80 - Gáz- és Faüzemű Mobil kemence

A belső átmérője 80 cm, és ideális 3-4 db normál méretű pizza sütéséhez. Opcionális gázkiegészítővel is rendelhető.

Subito Cotto 100 - Gáz- és Faüzemű Mobil kemence

A belső átmérője 100 cm, és ideális 4-5 db normál méretű pizza sütéséhez. Opcionális gázkiegészítővel is rendelhető.

3 / 2

otthoni beépíthető kemencék

Nemcsak a nápolyi pizza szerelmeseinek

A Zio Ciro lakossági fatüzelésű kemencék választéka nyolc különböző méretű modellt tartalmaz, hogy minden vásárló igényét kielégítse. A Zio Ciro sütő teljes egészében kiváló minőségű tűzálló betonból készül, garantálva a tartósságot és a hatékony fafogyasztást.

Könnyen összeszerelhető készletben szállítjuk. Ügyfeleink egyszerűen összerakhatják saját Zio Ciro fatüzelésű kemencéjüket a kertben vagy a verandán, a konyhában vagy az alagsorban, egyszerűen az összeszerelési utasításokat követve.

A Zio Ciro fatüzelésű kemencéket az Ön ízlésének megfelelően burkolhatja be, illeszkedve otthona stílusához.

Napoli 80 - Fatüzelésű Kemence

A 80 cm belső átmérőjű Napoli sütő 2-3 szabványos pizza kapacitással rendelkezik. Miután elhelyezte a sütőt, a külső részt megfelelően be kell burkolni, amint az az összeszerelési utasításban szerepel, és tetszés szerint díszíteni.

Vesuvio 90 - Fatüzelésű Kemence

A 90 cm belső átmérőjű Vesuvio sütő 3-4 szabványos pizza kapacitással rendelkezik. Miután elhelyezte a sütőt, a külső részt be kell burkolni, amint az az összeszerelési utasításban szerepel.

Amalfi 100 - Fatüzelésű Kemence

A 100 cm belső átmérőjű Amalfi sütő 4-5 szabványos pizza kapacitással rendelkezik. Miután elhelyezte a sütőt, a külső részt be kell burkolni, amint az az összeszerelési utasításban szerepel.

Ischia 110 - Fatüzelésű Kemence

A 110 cm belső átmérőjű Ischia sütő 5-6 szabványos pizza kapacitással rendelkezik. Miután elhelyezte a sütőt, a külső részt be kell burkolni, amint az az összeszerelési utasításban szerepel.

Positano 120 - Fatüzelésű Kemence

A 120 cm belső átmérőjű Positano sütő 6-8 szabványos pizza kapacitással rendelkezik. Miután elhelyezte a sütőt, a külső részt be kell burkolni, amint az az összeszerelési utasításban szerepel.

Capri 140 - Fatüzelésű Kemence

A 100x140 cm belméretű Capri sütő 7-9 szabványos pizza kapacitással rendelkezik. Miután elhelyezte a sütőt, a külső részt megfelelően be kell burkolni, amint az az összeszerelési utasításban szerepel, és tetszés szerint díszíteni.

Procida 160 - Fatüzelésű Kemence

A 160 cm belső átmérőjű Procida sütő 8-10 szabványos pizza kapacitással rendelkezik. Miután elhelyezte a sütőt, a külső részt megfelelően be kell burkolni, amint az az összeszerelési utasításban szerepel, és tetszés szerint díszíteni.

Sorrento 165 - Fatüzelésű Kemence

A 120x165 cm belméretű Sorrento sütő 10-12 szabványos pizza kapacitással rendelkezik. Miután elhelyezte a sütőt, a külső részt megfelelően be kell burkolni, amint az az összeszerelési utasításban szerepel, és tetszés szerint díszíteni.

3 / 3

Ipari kemencék

Nemcsak a nápolyi pizza szerelmeseinek

A professzionális használatra szánt Zio Ciro fatüzelésű sütők választéka három különböző modellt tartalmaz. Minden Zio Ciro sütő könnyen összeszerelhető készletben található.

A kupola speciális tűzálló anyagból készült, amely ellenáll a magas sütési hőmérsékletnek, lehetővé téve a hosszú üzemidőt és a fa hatékony felhasználását.

A formázott felső rész, könnyen összeszerelhető darabokból készül, beleértve a tűzálló elemeket, amelyek ellenállnak a kopásnak és termikus tulajdonságaiknak.

Don Raffaele

A 120 cm belső átmérőjű Don Raffaele sütő 6-8 szabványos pizza kapacitással rendelkezik, és bármelyik igényes pizzériában, illetve étteremben megállja a helyét.

Zio Ciro

A 120x165 cm belső átmérőjű Zio Ciro sütő 10-12 szabványos pizza kapacitással rendelkezik, és bármelyik igényes pizzériában, illetve étteremben megállja a helyét.

Don Gennaro

A 150 cm belső átmérőjű Don Gennaro sütő 10-12 szabványos pizza kapacitással rendelkezik, és bármelyik igényes pizzériában, illetve étteremben megállja a helyét.