Zio Ciro

Subito Cotto 80 - Gáz- és Faüzemű Mobil kemence

Végre itt egy hordozható fatüzelésű kemence, külön rendelhető gáz üzemű opcióval. A kupola és a főzőlap teljes egészében kiváló minőségű tűzálló betonból készül, emiatt a sütő felülmúlja a rozsdamentes acélból készült fatüzelésű kemencéket, mivel a tűzálló anyagnak jobbak a hőtartó tulajdonságai, amelyek lehetővé teszik a hőmérséklet hosszabb ideig történő megtartását, ezáltal lehetővé téve, hogy a tűz vagy a láng kialvása után is sokáig használni lehessen.

A Zio Ciro „Subito Cotto” sütő használatra kész, előre összeszerelt. Könnyű, szállítható és használható kis terekben, például teraszokon, erkélyeken, kis kertekben, de beltéri vagy kültéri konyhákban vagy tavernákban is. Belső átmérője 80 cm, és ideális három normál méretű pizza elkészítéséhez, de bármilyen egyéb étel elkészítéséhez is ideális.

Kiváló minőségű anyagok, multifunkcionális felhasználás

A gázüzem tartozékként kérhető, ami kompatibilis földgázzal, LPG -vel vagy metánnal. Néhány perc alatt eléri a sütési hőmérsékletet, 40 perc alatt 450 ° C -ot (840 F °).

Minden Subito Cotto kemence 100% -ban olaszországi gyárunkban készül, szakértő kezekkel és kiváló minőségű anyagokkal.

Ez a címsor

10% kedvezmény a kávégép listaárából Frissen pörkölt specialty szemes kávé a pörkölőtől, akár 12,5 %-os kedvezménnyel Akár 2 %-os lízingre is elvihető önerő nélkül 100.000 Ft értékű betanítás/oktatás 2 fő részére Havi visszatérítés a kávékra a kedvezményen felül
Subito Cotto 80 videó
Videó lejátszása

terméktulajdonságok

Komponensek

Sütési alap: 80 cm átmérő
Gázfogyasztás: max 1,2 kg/h
Fa fogyasztás: 6kg/h
Felfűtés: 40 perc

Méretek és súly

Sütő (mm) – 1000 hossz x 1000 szél x 670 mag (állvány, és kémény nélkül, kémény: +21 cm)
Súly 205 kg (acél állvánnyal)

Vásárlás

Felhívjuk figyelmét, hogy kemencéink egyedileg készülnek, és a rendeléstől számított szállítási idő 3-4 hét!

Elfogyott